top of page
Schermafbeelding 2018-08-09 om 07.12.19.

Jouw vakantie naar Texel begint al op de veerboot van TESO. De drukte van alledag glijdt bijna als vanzelf van je af. Ontspan tijdens de oversteek en laat je meevoeren naar het eiland van rust en ruimte. Ook de meeuwen vliegen met je mee. Die zilte geur van de zee, de wind door je haren. Het is bijna jammer dat de overtocht naar Texel maar 20 minuten duurt!

De veerboot naar Texel vaart elke dag. Je kunt als voetganger of fietser de oversteek maken. Komt u met de auto of motor? Ook dat is geen probleem, op het terrein bij de veerboot wijzen de verkeersregelaars u de weg. Reserveren is niet nodig.

Om naar Texel te gaan moet je de TESO-boot nemen in Den Helder. Voer als bestemmning in "veerhaven, Den Helder" of "  Havenplein 3, 1781 AB Den Helder". Klik op de afbeelding hiernaast om jouw route te berekenen.

 

Jouw vakantie naar Texel begint al op de veerboot.  De drukte van alledag glijdt bijna als vanzelf van je af. Ontspan tijdens de oversteek en laat je meevoeren naar het eiland van rust en ruimte. Ook de meeuwen vliegen met je mee. Die zilte geur van de zee, de wind door je haren. Het is bijna jammer dat de overtocht naar Texel maar 20 minuten duurt!

Schermafbeelding 2018-08-09 om 09.08.16.
Schermafbeelding 2018-08-09 om 09.10.51.

De veerboot naar Texel vaart elke dag. Je kunt als voetganger of fietser de oversteek maken. Kom je met de auto of motor? Ook dat is geen probleem, op het terrein bij de veerboot wijzen de verkeersregelaars je de weg. Reserveren is niet nodig.

 

Klik op de afbeelding hieronder voor de website van TESO.

Schermafbeelding 2018-08-09 om 07.12.19.
bottom of page